Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Coach...Μου χρωστάς έναν Αύγουστο
Ναι coach, μου χρωστάς έναν Αύγουστο. Θέλω έναν Αύγουστο. Έχω ονειρευτεί, έχω σχεδιάσει έναν και θέλω να τον ζήσω. Πόσο δύσκολο είναι;

                        Πηγή : http://enallaktikidrasi.com/2016/07/mou-xrostas-enan-augousto

Μόλις πλησιάζει το καλοκαίρι κάνω κι εγώ σχέδια για τις αυγουστιάτικες διακοπές μου, για το μπάνιο με την παρέα, τις παραλίες και τις ατελείωτες ώρες στην ξαπλώστρα. Πάντα όμως, λείπω από την παρέα. Είμαι αθλητής, θα μου πεις. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μα, δεν θα ήταν ωραία να απολαύσω, να χαρώ κι εγώ, έναν Αύγουστο;

Είμαι αθλητής, coach. Θυσιάζω κάθε Αύγουστο, όσο και να τον επιθυμώ, για την προετοιμασία μου, για το όνειρό μου, κι ας στερούμε την παρέα μου, τις τρέλες, τα ξενύχτια, τις σχέσεις και τις διακοπές. Μα τι πειράζει να τον ονειρεύομαι, να τον σχεδιάζω, να τον επιθυμώ; Κάποια στιγμή, μόλις οι προετοιμασίες τελειώσουν, μόλις οι αγώνες σταματήσουν, όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου, τότε θα ζήσω τον δικό μου Αύγουστο.

Μέχρι τότε, coach, θα είμαστε μαζί κάθε Αύγουστο, μαζί θα βάζουμε στόχους, μαζί θα κυνηγάμε το όνειρο, μαζί θα προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα, μαζί θα ονειρευόμαστε εκείνον τον διαφορετικό Αύγουστο.

Δεν πειράζει που τρέχω, κουράζομαι, ιδρώνω, πονάω, νευριάζω, πεισμώνω, ενώ οι φίλοι μου είναι χαρούμενοι, χαμογελαστοί και ξεκούραστοι σε κάποια παραλία. Αλήθεια δεν πειράζει, διαλέγω να χάσω έναν ακόμα Αύγουστο, μα όταν τον ζήσω θα είναι μοναδικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου